Sadelcover

Sadelcover med logo – din mobile reklamesøjle

Sadelcovers med logo har en næsten ubegrænset rækkevidde takket være danskernes cykelglæde. Desuden kan du hurtigt og effektivt fordele en større samling sadelovertræk, hvis du går efter de steder og målgrupper, der har cyklen som det foretrukne transportmiddel. 

BL-Graphic tilbyder tre forskellige typer sadelcovers med logo. Vores eksklusive model består af et sadelcover indfarvet med pantonefarver efter ønske. Dette sadelbetræk har ingen syninger i kanten, og det sømløse design gør betrækket ekstra behageligt at sidde på.

Dernæst byder vi på et sadelovertræk i standardfolie. Også denne model trykkes i pantonefarver, men her er der synlige syninger langs kanten. Endelig kan vi også fremstille dine sadelcovers i polyester. Polyestermodellen trykkes i fuldfarvet tryk med rene farver. Da dette jo er et stof, coater vi dine sadelbetræk med et lag vandafvisende materiale, så cyklisternes sadler holder sig tørre. Denne model har også synlige syninger rundt i kanten.

sadelcover

Tilbud:

Cover med tryk i 1 farve:

V/ 500 stk. stk. 9,95 kr.

Prisen er ex. moms og fragt, inkl. opstart.

Sadelcover med tryk er billig, men effektiv reklame

Når budgettet er stramt, eller du bare gerne vil afprøve en ny form for reklame, er sadelovertræk med logo en god mulighed for dig. BL-Graphic tilbyder nogle af landets bedste priser på sadelcovers, og vi designer de mobile reklameartikler præcis efter dine ønsker. På denne måde kan du eksperimentere med sadelcovers sammen med din øvrige markedsføring, uden at budgettet skrider.

Kunne du tænke dig en sending dekorative og praktisk, anvendelige sadelcovers med tryk, så kontakt os i dag. Vi har et stort udvalg af standardfarver og mange års erfaring med tryk. Hvis du mangler inspiration, kommer vi gerne med forslag til designet på din virksomheds sadelbetræk.

Sadelcovers omtales også som cykelsadelcover, betræk til cykel, seatcover, saddelbetræk, cykelsadelcover, sadelbetræk, sædebetræk, cykel betræk eller regnslag til cykel.

Uddel sadelbetræk med logo i verdens bedste cykelbyer

Du har sikkert hørt, at Danmark er et godt sted at cykle. Vi får flere og flere cykelstier, og der findes næsten ikke den by, som ikke er forbundet på kryds og tværs af cykelstier. Faktisk ligger Danmarks største byer øverst på flere lister over verdens bedste cykelbyer. Sadelcovers med logo er derfor ideelle reklameartikler for danske virksomheder, som søger sjove og kreative metoder til øget eksponering.

Du kan finde parkerede cykler overalt i det danske landskab. Tag din pose med sadelcovers over skulderen, og beklæd den første og den bedste gruppe cykler med dit budskab. Selvom du ikke har mulighed for at henvende dig direkte til cyklens ejer, vil han eller hun sandsynligvis beholde sit nye sadelbetræk. Fordelen ved denne type reklameartikler er netop, at de imødekommer et praktisk behov – de passer nemlig på cyklens sadel og cyklistens bukser. Især hvis den bløde sadel har fået sig et lille hul, vil cyklisten sende dig venlige tanker ved synet af det vandafvisende sadelbetræk. Sadelcovers med logo kan også føje lidt liv til de mere kedelige cykler, hvis du tør give den gas med farver og design.

Sadelovertræk med logo skaber nye kunder blandt studerende

Reklameartikler bruges ofte til at pleje relationen til de nuværende kunder, men det er også vigtigt hele tiden at gøre sig bemærket blandt potentielle kunder. Et oplagt område til uddeling af sadelovertræk med logo er foran universiteter og andre uddannelsessteder. De studerende er glade for gratis og brugbare hjælpemidler, og de hører samtidig til den gruppe mennesker, der cykler allermest. Det vandafvisende sadelbetræk beskytter cyklens sadel mod vind og vejr, mens cyklisten undgår at få en våd bagdel, når det regner. Det er to gode egenskaber, der gør, at de unge mennesker nok skal beholde dit sadelcover.

Ved semesterstart er vejret stadig mildt, og du finder hundredvis af cykler foran indgangene til uddannelsesstederne. Når du udstyrer de mange cykler med sadelbetræk på samme tid, opnår du ekstra meget opmærksomhed – især hvis du vælger et sadelcover med logo i farver.