Oppustelige møbler

Oppustelige møbler med logo

Vi har mulighed for at tilbyde noget af landets mest unikke promotionudstyr. Oppustelige møbler fremstillet med logo eller fuldfarvet tryk på hele møblet. Møblerne fremstilles i Europa eller østen afhængig af krav og ønsker.

Vi har en komplet serie af møbler bestående af stole, borde, sofaer, skamler og solstole – alle med mulighed for at påføre logo eller tryk efter ønske. Uanset hvilken begivenhed de skal bruges i, så har vi løsningen.

Brug dem internt i virksomheden, på messen, i din butik, hotellet, restauranten eller nattelivet – alle steder giver vores oppustlige møbler blikfang. Vores møbler kan betegnes som high-end skræddersyet, oppustelige møbler, som er fremstilles efter ønske. Produkterne kan fås med en oppustelig kerne, der til enhver  tid udskiftes, hvis uheldet måtte være ude.

Vores specialproducerede møbler direkte fra fabrikken i østen giver en større fleksibilitet. Dette giver mulighed for at tilpasse dit produkt i langt højere grad og til enhedspriser, som ligger langt under standardprogrammet – men det kræver køb af flere enheder. F.eks. 50 stk. puf med betræk i 600D polyester vil være muligt at specialfremstille.

Det vigtige ved disse produkter er, at de ikke behøver konstant blæser tilsluttet, hvorved unødvendig støj undgås.

Tilbud:

Oppustelig Lænestol med fuldfarvet logo

v/ 1 stk. 2.700,- kr.

Prisen er ex. moms og fragt

Spar plads med oppustelige møbler

Ved at benytte vores oppustelige møbler sparer du på pladsen, når møblerne skal transporteres. Uden luft fylder de nemlig minimalt og opsætningen med påfyldning af luft tager blot et øjeblik.

Ønsker du mere information om denne nyskabende og opsigtsvækkende nyhed, så kontakt os for mere information.

Se eksempler på vores oppustelige møbler her!