Papkrus

Papkrus med logo

Vi er stolte af at kunne tilbyde landets bedste priser på papkrus med logo. Vi har gennem 10 år arbejdet tæt med en lang række underleverandører i østen og Europa og tilbyder derfor papkrus med logo til yderst favorable priser. Vi tilbyder vores papkrus i to udgaver – to lag karton og dobbeltvæg som har en isolerende kerne af luft. Dette gør, at varme drikke nemt kan holdes i hånden uden at blive forbrændt. Vores krus fås i en række forskellige størrelser:

  • 80-100 ml
  • 200-250 ml
  • 300-350ml
  • 400-450 ml.

Vi tilbyder også låg til vores krus som tillæg. Alle vores krus trykkes i CMYK-farver og giver et flot 4-farvet udtryk.

Hvorfor papkrus med logo?

Priserne på papkrus med tryk er i dag blevet så lave og kan fås i små mængder. Det gør dem ekstra atraktive for en lang række af virksomheder, organisationer og foreninger. Papkrus har utrolig stor synlighed til et hvert arrangement og med de små mængder kan man nu tilpasse kruset til det specifikke formål.

Tilbud:

DKs billigste papkrus. Standardkrus med fuldfarvet tryk.

350ml: 1000 stk. 2,40 kr. pr. stk.

Eller

200ml: 1000 stk. 2,05 kr. pr. stk.

Ex. fragt og moms, men inkl. opstart.

Forudsætter levering af trykklar fil.

Krus som anvendes på cafe til togo – er nu også opnåeligt uden at skulle købe ind til en hel kæde af forretninger. Blot 1000 stk. som minimumsbestilling.

De forskellige størrelser af papkrus gør dem egnet til et hvert formål.

Papkrus med logo

Synligheden af firmanavnet på papkrus er en utrolig billig måde at gøre reklame for sig selv – kontakt os og prøv vores høje kvalitet til landets billigste priser.