Keyhangers

Keyhangers med logo som en del af din virksomheds udtryk

Keyhangers med logo er en effektiv reklameartikel, men kun hvis designet fungerer som en naturlig forlængelse af din virksomheds univers. Når du forærer keyhangers væk på udstillinger og messer, skal nøglesnorene føles som en lille del at dit brand og dit værdisæt, og kunden skal intuitivt kunne forbinde nøglesnorens farver og tryk med afsenderen. Du har derfor stor frihed til at designe dine keyhangers med logo, når du kommer til os.

Hos BL-Graphic kan du vælge mellem flere populære modeller af keyhangers. Vi har den glatte polyestersnor, som egner sig godt til fuldfarvet tryk. Vi tilbyder også en lidt grovere, vævet model, som vi trykker i rene pantonefarver. For et mere maskulint look har du mulighed for at få keyhangers i kraftigere vævning.

Keyhangers med logo fås også som tubesnore. Denne tube-nøglenor består af et rundt, vævet rør, også med farve og tryk. Endelig kan du vælge en glat model med påsyet silkebånd. Her væver eller trykker vi dit logo direkte på satinbåndet, før vi syr det på den vævede nøglesnor. I vores katalog kan du se eksempler på alle modeller, og du kan også se forskellen på det trykte og det vævede logo. Foretrækker du i stedet at få dit logo broderet på keyhangeren, klarer vi også det.

Bredde og længde tilpasses naturligvis til dine ønsker

Se vores katalog her

Keyhanger

Tilbud:

Keyhangers med tryk

Polyester keyhangers i 20mm. Trykt i 1 farve. Sikkerhedlås i nakken og alm. krog att. 05.

100 stk. pr. stk. 13,50 kr.

500 stk. pr. stk. 7,60 kr.

1000 stk. pr. stk. 4,80 kr.

Ex. Moms og fragt.

Alle Keyhangers produceres i pantone farve efter eget ønske UDEN meromkostning.

Masser af tilbehør til keyhangers med tryk

Ud fra dit valg af farve, tryk, materiale og model fremstiller vi en unik keyhanger, der matcher dit brand. Ved hjælp af tilbehør, kan du gøre dine keyhangers endnu mere specielle. Vi rammer måske det helt rigtige udtryk, hvis du overvejer at montere en lukkemekanisme i enten nakken eller foran. 

Sidst skal keyhangers med logo også have en krog eller karabinhage, hvori nøgler og andet kan sættes fast. Både lukkemekanismer, klips og kroge fås i metal og plastik. Andet tilbehør til keyhangers omfatter blandt andet mobilsnore og dåseåbnere. Med så mange muligheder for design findes ikke to ens keyhangers. 

Se eksempler på vores keyhangers her!