Målportal

Målportal – Din reklamesøjle ved målstregen

Målportalen er at finde ved alle større events og sportsbegivenheder, fordi den tydeligt markerer målstregen og sætter arrangementet perfekt i scene. Alene målportalens størrelse er garant for nysgerrige og beundrende blikke. En oppustelig målportal er derfor naturligvis også blevet en populær måde at reklamere på.

En målportal i målområdet for et sportsarrangement er en sikker vej til positiv opmærksomhed omkring din virksomhed. Hvorfor? Fordi det er her, folk samles om at tage imod arrangementets deltagere. Du vil gerne have, at folk forbinder dit brand med noget rart. Målstregen – og dermed målportalen – bliver netop genstand for det gode humør og forventningens glæde ved hyggelige arrangementer, og den positive stemning giver dine nuværende og kommende kunder gode associationer.

Du behøver heller ikke selv at stå for billeddokumentationen, når du benytter en oppustelig målportal som reklamesøjle. Glade gæster står klar med kameraet og knipser løs – og din målportal kommer med på hvert eneste billede. Nogle arrangementer tiltrækker endda pressen, og med en målportal i baggrunden af alle de gode fotos, plantes dit logo og budskab diskret i baghovedet på mediets brugere.

Oppustelig målportal

MålHos BL-Graphic finder du din målportal i alle formater og udformninger. Vi har en række standardmål, men vi kan også levere målportaler efter dine ønsker og behov.

Når du vælger en oppustelig målportal, kan vi tilbyde forskellige typer. Nogle af vores målportaler leveres med en blæser, som sørger for at holde portalen stående. Andre målportaler leveres som lukkede miljøer, hvilket betyder, at du ikke behøver at tilslutte en blæser, og du skal derfor heller ikke bekymre dig om strømforsyningen. Disse målportaler støjer også mindre.

Målportaler i forskellige materialer

En målportal kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og den skal kunne holde til lidt af hvert. Mens messer og udstillinger foregår indendørs, har sportsbegivenheder ofte den frie natur som baggrund. Derfor kan målportaler fra BL-Graphic bruges både ude og inde.

Vores målportaler produceres typisk i Oxford-stof. Oxford er en bestemt type vævning, som resulterer i et blødt og meget slidstærkt stof. En målportal i Oxford-stof er relativt let, og håndteringen er nem. Vi kan også tilbyde portalerne i PVC. PVC er en plasttype, som har en større slidstyrke end Oxford-stoffet. Til gengæld er en målportal af PVC også både tungere og en smule dyrere.

målportal

Tilbud:

Målportal – Målport – Oppustelig mål – mål efter eget ønske

6×3,8 meter udv. mål. inkl. tryk på 2 sider i fuldfarvet. inkl blæser.

1 stk. 10.500 kr. pr. stk.

Ex. moms og fragt.

fås i flere størreleser. 

Gør målportalen til et unikt blikfang

En målportal går godt i spænd med kreativitet og humor. Har du en ide til en sjov figur eller et spændende mønster, skal du endelig kontakte os. Vi er åbne for kreative indfald, og vi skal gøre vores bedste for at gøre dem til virkelighed.

Hvis du ikke ligefrem bobler over med opfindsomme påfund, kan det være svært at finde på det helt rigtige design til en målportal. Farver, logo og tekst kan ses på lang afstand, og det skal gerne spille, så I får den brandværdi ud af portalen, som I ønsker.

Du kan altid sparre med os, men du skal også vide, at du har mulighed for en dynamisk løsning i form af udskiftelige velcrobannere. Hvis du har flere budskaber, du gerne vil have vist på din oppustelige målportal, laver vi et banner til hvert af dem. Så kan du montere den rette tekst til det pågældende arrangement, og næste gang målportalen skal i brug, pryder du den med et nyt budskab.

Hos BL-Graphic har vi mange års erfaring i at designe målportaler, og vores glade kunder tæller blandt andet Dansk Supermarked, Garmin og Mellemfolkeligt Samvirke 

Er du i tvivl om, hvilken målportal der passer bedst til dig, sidder vi klar til at hjælpe. Vi vejleder gerne i de mange muligheder for design, print og form, og vi tilpasser målportalen til arrangementet. Når du kontakter os, giver vi dig en anderledes og særdeles synlig profileringsløsning.

Se eksempler på vores målportaler her!