iPhone covers

Få det iPhone cover du ønsker

Ingen kender din målgruppe bedre end dig. Samtidig ved du, nøjagtig hvad din virksomhed ønsker at udtrykke med sine reklameartikler. Når valget falder på iPhone covers med logo, kan BL-Graphic imødekomme alle dine krav til design, materiale og tryk. 

Hos os kan du få iPhone covers af TPU, som er et blødt og elastisk plastikmateriale. På TPU covers trykker vi med rene pantonefarver – maks. 2 stk. Hver pantonefarve har sin egen unikke kode og pigmentblanding. Dermed kan du altid være sikker på at få dine iPhone covers med tryk i de farver, du har bestilt. TPU coveret er det mest slidstærke af vores mobilcovers og giver telefonen den bedst mulige beskyttelse.

Vi tilbyder også bløde IMD covers til iPhone. IMD er en særlig måde, hvorpå man kan dekorere sit plastikmateriale. Her støber vi en tryksag ind i selve coveret, og det er muligt at få fuldfarvet tryk på hele bagsiden. IMD covers kommer i en mat og en blank udgave.

Ønsker du et ganske tyndt og let cover til iPhone, som ikke fylder så meget på telefonen, kan du vælge et hårdt cover med softtouch-overflade. De hårde covers trykkes enten i rene farver eller som varme- eller vandtransfer. Denne proces går ud på først at fremstille et tryk og derefter montere det på coveret. Vand- og varmetransfer gør det muligt at trykke på hele den udvendige side af dit iPhone cover. Herefter får det en overfladebehandling, der giver softtouch-fornemmelsen. Da denne type iPhone cover er både tyndere og lettere end vores øvrige modeller, yder det også en mindre grad af beskyttelse til telefonen.

Tilbud:

Vi har pt. Danmarks billigste iPhone covers med logotryk i 1 farve:

100 stk. 22 kr. pr. stk.

Ex. moms og fragt.

Vi har også andre mobilcovers til andre mærker.

Nyhed!

Vi har netop fået muligheden for at tilbyde bionedbrydelse covers. Minimumsmængden er 500 stk. – men priserne er meget skarpe, så kontakt os, hvis du vil vide mere om denne nye type af covers.

Se eksempler på vores iPhone covers her!