Reklametelte

Landets billigste reklametelt med tryk

Hos BL-Graphic går vi meget op i at kunne efterkomme alle dine ønsker. Også selvom de måtte adskille sig lidt fra de standardmål og -design, vi oftest arbejder med. Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer og farver, vi benytter i fremstillingen af reklametelte og andre reklameartikler med tryk. Men prisen – ja, den er helt i bund.

I stedet for at hente varer til Europa fra et fjernlager leverer BL-Graphic direkte fra vores fabrik. Vi tilbyder derfor landets billigste priser på både reklametelte og andre populære reklameartikler. Denne kombination af fleksibilitet, favorabelt prisniveau og kvalitetsbevidsthed finder du ikke andre steder.

Kontakt BL-Graphic allerede i dag, og tag os med på råd. Sammen finder vi det reklametelt, der iscenesætter din virksomhed på bedste vis.

Tilbud:

Pavillion med tryk. SÆRPRIS

Pris v/ 3×3 m inkl. hardware, fuldfarvet print på tag (uden sider).

1 stk. pr. stk. 4.495 kr. 

Ekstra sider koster 675,- kr. pr. stk. inkl. fuldfarvet tryk.

Reklametelte til enhver form for markedsføring

Et reklametelt er en fantastisk størrelse, for der er næsten ikke det sted, du ikke kan bruge det. Uanset hvor du sætter det op, fungerer det som en invitation til at komme nærmere. Oplagte muligheder for anvendelse er naturligvis messer og udstillinger, men du kan også udnytte reklameteltet på markedspladser, ved firmafesten, sportsarrangementet eller på stranden. Teltets vandafvisende egenskaber kommer dine besøgende til gode om efteråret, mens UV-beskyttelsen og skyggen svaler i sommervarmen. Når du har samlet en masse mennesker under reklameteltets behagelige skygge, kan du eventuelt overraske dem med gratis gaver i form af mindre reklameartikler.

Vejret skal ikke være en udfordring for dit reklametelt

Det danske vejr er så utilregneligt, at vi bruger oceaner af tid på at snakke om det. Det skal selvfølgelig også være muligt at få sig en lille snak om vejret i dit reklametelt uden at blive hverken våd eller solskoldet.

Reklametelte fra BL-Graphic leveres derfor med en let, kraftig og robust aluminiumsramme på 40 X 40 mm HEX. Det betyder, at teltet holder sig stabilt i al slags vejr, men skulle uheldet være ude, har vi alle dele på lager. Ønsker du endnu mere sikkerhed og holdbarhed, kan vi tilbyde 50 mm rør. Teltets dug er fremstillet af 500D polyester Oxfordstof i fremragende kvalitet. Dugen har fået en særlig coating, som gør den både vandafvisende og UV-beskyttende. Alt i alt er vores reklametelte godt udstyret til at kunne modstå vort lille lands vejrmæssige udfordringer.

Reklametelt med tryk efter dine ønsker

Med et reklametelt signalerer du, at der sker noget spændende omkring dig. Reklameteltet har nemlig en særlig evne til at tiltrække sig mennesker, og din virksomhed bliver hurtigt centrum for mængdens opmærksomhed, når du bruger et telt som ramme for dit budskab. Overvejer du et reklametelt med tryk til dit næste event, så lad BL-Graphic hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Standardstørrelserne på vores reklametelte er som følger:

  • 3 x 3 meter
  • 3 x 4,5 meter
  • 3 x 6 meter

Selvom vi kører med disse standardstørrelser, er vi, i modsætning til de fleste af vores konkurrenter, ret fleksible, når det kommer til størrelsen på dit reklametelt. Skulle du eksempelvis have brug for et telt på 3,5 x 4 meter, så laver vi naturligvis det.

Vi tilbyder både silketryk og fuldfarvet tryk af dit firmanavn og logo. Et fuldfarvet tryk dækker hele teltets udvendige side. Tryk på begge sider er også en mulighed, og dit logo og din tekst vil da fremgå af både den udvendige og indvendige side. Reklameteltene leveres også uden sider for et mere åbent og luftigt look.

Alle vores reklametelte præsenterer sig flot, og opsætningen er let og ligetil. Vi kan desuden levere teltene i en luksustransporttaske, som kan lette transporten for dig.

Se eksempler på vores reklametelte her!