Oppustelig reklame

En oppustelig reklame - én der huskes

En oppustelig reklame giver typisk stor opmærksomhed, både fordi sjove former og farver tit bruges som virkemiddel, men også fordi størrelsen af en oppustelig reklame ofte gør, at den fylder godt i gadebilledet. 

Når vi på byens strøg støder ind i en supersize pose kaffe – komplet naturtro – bortset fra den gigantiske størrelse, eller når vi løber ind under den enorme målportal i weekendens motionsløb, så er det noget vi lægger mærke til, tager billeder af og husker igen og igen. Bl.a. derfor har en oppustelig reklame så stor værdi.

Tilbud:

Oppusteligt telt

8×4 meter oppusteligt telt m/ tryk – nok DK’s billigste kun 11.000,- v/ 1 stk‎

Ex. moms og fragt.

Oppustelig reklame fra BL-Graphic

BL-Graphic tilbyder alt indenfor oppustelige reklameartikler – eksempelvis oppustelige telte, logo’er, balloner, bolde, luftskibe, målportaler og reklamefigurer. Kun fantasien sætter grænserne.

Produkterne fremstilles i forskellige materialer alt efter opsætningsmiljø og anvendelse. Desuden kan de fremstilles, så luften enten er i et lukket miljø eller indblæses kontinuerligt.

Målportalen – en oppustelig reklame der bliver set

Vi har lavet mange spændende figurer og andre løsninger gennem tiden. Den mest anvendte, oppustelige reklameartikel er dog målportalen, den du ser med glæde og fryd efter at have gennemført en sportspræstation. Det er også typisk omkring målportalen al opmærksomhed henledes, de fleste tilskuere samles og eventuel TV dækning foregår.

BL-Graphic tilbyder målportaler i alle formater og udformninger. Portalerne produceres typisk i Oxford-stof som sikrer høj kvalitet samt nem og enkel håndtering. Oxford-stoffet er oftest den billigste løsning, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi kan dog også tilbyde portalerne i PVC, hvilket giver en større slidstyrke samt højere vægt.

Mulighederne er mange – det er bl.a. muligt at montere velcrobannere på den oppustelige reklame/målportal, således budskaber løbende kan udskiftes.

Vi har produkter, som kan laves til et lukket miljø, og som ikke kræver en konstant blæse, samt oppustelige produkter, som har en fast, tilsluttet blæser – det afhænger af type, form og anvendelsesområde. Vi har leveret portaler til en lang række kunder. Kontakt os for nærmere information og muligheder indenfor målportaler eller anden oppustelig reklame. Vi kan også give referencer og har den rigtige rådgivning.

Se eksempler på vores oppustelig reklame her