Muleposer

Find en stof- eller mulepose med tryk efter dine ønsker

Hos BL-Graphic finder du alle typer af muleposer og shoppingbags. Vi har et kæmpe udvalg, således du også kan finde en mulepose med tryk til jeres behov. Vi fremstiller og trykker på utallige stoftyper samt taske- og posetyper. Materialet kunne eksempelvis være bomuld, canvas, polyester, nylon, non-woven eller plastposer.

En mulepose med tryk er en omvandrende reklamesøjle for din virksomhed, når dit logo, firmanavn eller slogan vandrer gennem byen bliver det set og bemærket. Med en mulepose med dit tryk på siden, anbefaler kunden dig indirekte til alle han eller hun går forbi på gaden, til messen eller andetsteds. Det er en simpel, billig og effektiv reklame.

Poser med tryk til alle typer virksomheder.

BL-Graphic tilbyder et bredt udvalg af muleposer med tryk i højeste kvalitet og til alle typer virksomheder og organisationer. Dine kunder oplever en god service, når de får tilbudt en slidstærk mulepose med et flot tryk på siden. Vores muleposer er kendte for deres lange levetid og de kan derfor bruges igen og igen. Med en mulepose som brandværktøj, får du dermed det maksimale ud af din markedsføringsinvestering.

Tilbud:

Bomuldspose 140 g/m2 med tryk i 1 farve:

v/ 100 stk. 15,90 kr. pr. stk.

Priserne er ex. moms og fragt.

Alle vores stofposer bliver specialfremstillet, findes i en lang række af standardfarver med mulighed for design efter eget ønske. Der kan afhængig af materiale trykkes i fuldfarvet tryk eller rene pantonefarver. Du har selvfølgelig mulighed for at sætte dit eget præg på model og udformning. Vi sætter vores kunders behov øverst og finder fleksible løsninger. Vi finder frem til den rette mulepose med tryk, så du er sikker på, at den afspejler dine ønsker og behov.

Vi har altid skarpe priser og god kvalitet. Vi er eksperter med lang erfaring, og vi tilbyder derfor altid professionel rådgivning til dig. Kontakt os for at høre mere om vores miljøvenlige muleposer.