Logovand

Kildevand med logo - få virksomhedens egen vand på flaske

Det kildevand du køber hos os er dansk produceret eller fra en fabrik i Flensborg. Flaskerne fremstilles direkte på fabrikken, hvorefter de tappes med noget af det reneste kildevand. Vandet tappes fra kilder i en dybde af 115–150 meter; her har naturens eget filter gennem mere end to tusinde år renset vandet og forvandlet det til naturligt mineralvand af enestående kvalitet. Vand, som nu kan hentes og tappes til dine produkter.

Kildevandet er undersøgt af uafhængige eksperter. De bekræfter, at vandet er i stabil ligevægt i grundvandsmagasinet og kan karakteriseres som blødt grundvand med lavt indhold af natrium og klorid.

Din virksomhed fremstår professionel når der på mødebordet serveres egne kildevand med logo. At flasken er produceret i nærområdet og at vandet kommer fra kendte kilder er med til at styrke imaget af en bevidst virksomhed, der ved hvad den vil.

Kildevand med tryk fra vandmedlogo.dk

BL-Graphic har valgt at kildevand med tryk forhandles fra vores egen hjemmeside www.vandmedlogo.dk. På denne hjemmeside kan du læse mere om vores forskellige løsninger.

Vi har eksempelvis flere typer standardflasker og størrelser. Uanset om jeres produkter er med eller uden brus, har vi en standardflaske, der passer til. I kan vælge mellem 3 størrelser: 0,33 liter, 0,5 liter og 1,5 liter.

Tilbud:

Priser på Kildevand

0,5 liter.

1 palle á 1512 stk. 

stk. 3,40 kr.

Prisen er ex. moms og pant på 1,20 kr. pr. stk.

Prisen er inkl. levering!