Antistress bolde

Antistress bolde med stor reklameværdi.

Vores antistressbolde er fremstillet i blødt PU-materiale. Du kan få tryk på begge sider og i flere farver. Har du et ønske om en specialfremstillet antistressbold eller figur, så klarer vi også det.

Stress er et kendt fænomen indenfor en lang række af sygdomme: astma, fedme, hjerteproblemer, hovedpine er blot få eksempler på sygdomme relateret til stress. I dag ser det ud til alle er stresset, og hvis vi ønsker at undgå sygdomme relateret til stress og forblive raske, så må vi lære forskellige måder at håndtere det i vores daglige liv.

En ting du kan gøre, når du er stresset, er at presse, strække og krølle stressbolde. At gøre det, hjælper dig måske med at lindre stress og giver samtidig en sjov og tilfredsstillende følelse at presse stressen ud.

Antistressbolde er også en god til træning af fingre og hænder. De er med til at øge blodomløbet og kan afhjælpe stress. Bolden kan bruges både, hvis du har stærke hænder eller hvis dine hænder er plaget af gigt. Ikke blot får du og dine kunder styrket led og muskler, men du får også en lille bold med stor reklameværdi.

Vi har forskellige størrelser som standard, men tilbyder også specialfremstillede antistressbolde eller figurer. Bolden er nem at have med over alt og vil være den oplagte give-away indenfor sundhedsområdet. 

Vi har også en lang række af andre produkter, som måske kunne være relevante for jer – så hvis du ønsker mere information eller ikke kan finde det, du søger på siden, så kontakt os, så skaffer vi det til dig.

Antistressbolde med logo tryk
Antistress Bolde

Tilbud:

1000 stk. I standardfarve med tryk i 1 farve på 1 placering.

Pr. Stk. 8,- kr.

Prisen er ex. moms og fragt.

Se eksempler på vores stressbolde her!