Powerbanks

Powerbanks med logo

En powerbank eller batteribank er efterhånden en nødvendighed, fordi vi får et stigende behov for at have elektroniske enheder, der kræver opladning på farten. Hos os har kan du købe en powerbank med logo, hvilket vil glæde både dine medarbejdere og dine kunder. Vores powerbanks med logo kan benyttes af alle enheder, der har mulighed for USB-tilslutning. Vi kan tilbyde en lang række af forskellige designs og med varierende strømkapacitet, så du kan få en powerbank med logo, der passer til netop dit behov og din virksomheds grafiske linje.

Nem at have med

En powerbank er perfekt at have med i tasken eller til bilenturen, så du altid har kan genoplade din telefon, hvis den løber tør for strøm på vej til et vigtigt møde. Du skal blot tilslutte din enhed til powerbanken med et USB-stik også oplader den på samme måde, som du kender det fra din almindelige oplader, du tilslutter et strømstik. Det er muligt at købe powerbanks mange steder, men hvorfor ikke gøre dem personlige? Vi, hos BL-Graphic, tilbyder dig powerbanks med logo i mange former og størrelser. Du vælger selv, om dit logo skal graveres eller påtrykkes.

Tilbud:

Powerbank eller batteribank med tryk i 1 farve:

100 stk. 2200 mAh 

stk. 35,75 kr.

Ex. moms og fragt.

Reklamegaver med logo

At give reklamegaver med eget logo er noget mange virksomheder gør, enten som en fast gestus til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, som en del af en promotion happening eller sales push. De fleste kender de påtrykte kuglepenne, lightere og USBpenne, men hvorfor ikke give dine kunder eller samarbejdspartnere et produkt, de bliver oprigtigt glade for, og som bliver brugt igen og igen? En powerbank med logo er den perfekte gave, da den kan bruges af alle typer personligheder. Den kan bruges af de unge, der bruger powerbanks på festivaler sommeren igennem, til gameren, der spiller Pokemon go og forretningsmanden, der rejser rundt på møder dagen lang. Kort sagt, så er powerbanks med logo den ideelle reklamegave, der brander din virksomhed på en positiv måde. Hver gang dine kunder bruger din powerbank, ser de dit logo og tænker derfor på dig.

Powerbanks med logo

Hos os har du mulighed for at få den powerbank, der komplimenterer din virksomheds brand bedst muligt. Derfor kan du vælge i mellem powerbank med logo i forskellige farver og former. Du kan derudover få powerbanks i forskellige størrelser, hvilket giver en antydning af, hvor mange opladninger den indeholder.

Kontakt os for at høre mere om denne nyhed indenfor reklameartikler.

Vi trykker dit logo på din powerbank.

Se eksempler på vores powerbanks her!