Beachflag

Beachflag – Perfekt til at skabe opmærksomhed.

Beachflag skaber altid opmærksomhed og giver den ønskede synlighed. De kan eksempelvis placeres ved messestanden, forskellige arrangementer for virksomheden, ved sportsbegivenheder eller foran butikken. Beachflag er derfor en nem, hurtig og præsentabel løsning, når du gerne vil have fokus på din virksomhed. BL-Graphic tilbyder mange størrelser, farver og former, hvilket giver dig muligheden for dit helt eget design.

Beachflag med tryk

Beachflag fra BL-Graphic er blandt landets billigste og leveres med fuldfarvet tryk enten på én side eller med dobbeltsidet tryk. Farverne holder ekstra længe – også i sollys, vind og vejr, da vores tryk er i ekstrem høj kvalitet. Beachflag med dobbeltsidet tryk har, som et ekstra plus, den fordel at det ikke er muligt at se logo og tryk igennem flaget på flagets anden side. Det er derfor muligt at lave forskelligt tryk på hver sin side. Eksempelvis ”Start” på den ene side og ”Mål” på den anden side, butikkens logo på den ene side og et specialtilbud på den anden side og så videre.

Beachflag

Tilbud:

Vores beachflag er blandt landets billigste. 
Medium format 340 cm, fra jord til top 410cm:

1 stk. 1050 kr. pr. stk.
5 stk. 650 kr. pr. stk.
10 stk 550 kr. pr. stk.

Inkl. krydsfod. Ex. moms og fragt.

Tryk på vores telte

Beachflag er, som navnet antyder, traditionelt set blevet brugt på stranden. Med sit friske og smarte design ses det i dag også i professionelle sammenhænge, som eksempelvis på messer og foran butikken. De bløde linjer bryder de firkantede former, der ofte præger billedet på en messe eller i og omkring en butik. Et beachflag med logo er optimalt til dig der gerne vil brandes og ses på afstand eller gerne vil skille dig ud fra mængden. Sætter du flaget højt, så kan det for eksempel bruges som pejlemærke for gæster til en messe eller en festival, hvilket giver dig yderligere branding. Mulighederne med et strandflag er mange, kun din fantasi sætter grænsen for design og anvendelsesmulighed.

Beachflag med forskellig base/fod

Når du køber et beachflag hos os har du mulighed for at vælge mellem flere typer af foder eller baser. Hvilken du skal vælge afhænger i høj grad af, hvor du har tænkt dig dit flag skal være. Vi vil naturligvis gerne rådgive dig om, hvilken typer dig egner sig bedst til netop dit formål. Varianterne er blandt jordspyd, krydsbaser i metal eller plastskruespyd. Fælles for alle vore baser/fødder er, at de giver flaget mulighed for at dreje om sig selv afhængig af vindretning eller til, hvis du vil have en retningsbestemt fremtoning. Flagstangen på beachflag fra BL Graphic er ligeledes fremstillet i høj kvalitet.

Kontakt os for strandflag i højeste kvalitet

Du kan her på siden, se et stort udvalg af forskellige typer beachflag med tryk, som du kan inspireres ud fra. Har du spørgsmål til flagene, design eller brugen deraf, så står vi selvfølgelig til rådighed. Kontakt os gerne på telefonnummer: 42 48 00 26 eller via email: info@bl-graphic.dk. Hos os er du sikker på at dit marketingsmateriale er i højeste kvalitet og kan fås til fornuftige konkurrencedygtige priser. Vi glæder os til at høre fra dig betjene dig.

Se eksempler på vores beachflag her!